Mladje kategorije 2020/2021
Quote from MrCrossover on 11. jula 2020., 16:39Tema o mladjim kategorijama za sezonu 2020/2021
Sve o mladjim kategorijama svih uzrasta i svih regiona.
Takmičenja, utakmice, rezultati, turniri, igrači, klubovi, prelasci, špekulacije, zapažanja... sve na jednom mestu!
Tema o mladjim kategorijama za sezonu 2020/2021
Sve o mladjim kategorijama svih uzrasta i svih regiona.
Takmičenja, utakmice, rezultati, turniri, igrači, klubovi, prelasci, špekulacije, zapažanja... sve na jednom mestu!
Quote from Basket4life on 19. jula 2020., 12:32Pozdrav
Da li mozda imate informaciju sta se desava sa Pavletom Stosicem? Iz nekih nepouzdanih izvora nacuo sam da odlazi iz Reala i da bi sledeci klub mogao biti Saragosa, pa me zanima da li tu ima istine ili su to samo price?
Pozdrav
Da li mozda imate informaciju sta se desava sa Pavletom Stosicem? Iz nekih nepouzdanih izvora nacuo sam da odlazi iz Reala i da bi sledeci klub mogao biti Saragosa, pa me zanima da li tu ima istine ili su to samo price?
Quote from Sir Charles on 20. jula 2020., 12:03Quote from Basket4life on 19. July 2020., 12:32Pozdrav
Znaci Real polako krece da cisti...Prvo Nakic, sad Stosic...otpustili su i onog crnogorca Vukcevica...videcemo kakva li sudbina ceka naseg Vukcevica tamo.
Sto se Stosica tice najbolje bi mu bilo da se ne vraca ovde...nek ostane tamo pa makar to bio i neki manji klub. Ovde je raspad sistema!
Quote from Basket4life on 19. July 2020., 12:32Pozdrav
Znaci Real polako krece da cisti...Prvo Nakic, sad Stosic...otpustili su i onog crnogorca Vukcevica...videcemo kakva li sudbina ceka naseg Vukcevica tamo.
Sto se Stosica tice najbolje bi mu bilo da se ne vraca ovde...nek ostane tamo pa makar to bio i neki manji klub. Ovde je raspad sistema!
Quote from Guest on 9. avgusta 2020., 16:58Pozdrav,javljam se iz susjedne Bih i zanima me status u 2005.godistu dvojice momaka iz Kragujevca , Denovica i Filipovica , nije mi jasno kako nijedan od njih nije medju 18 igraca u svom godistu,pogotovo Filipovic.....
Pozdrav,javljam se iz susjedne Bih i zanima me status u 2005.godistu dvojice momaka iz Kragujevca , Denovica i Filipovica , nije mi jasno kako nijedan od njih nije medju 18 igraca u svom godistu,pogotovo Filipovic.....
Quote from Guest on 11. avgusta 2020., 18:40Nznam kako mislis dok ganisu unistili, zasto nije Doncic unisten_
Nznam kako mislis dok ganisu unistili, zasto nije Doncic unisten_
Quote from Guest on 25. avgusta 2020., 09:10Kada govorimo u uništavanju mladih igrača kakvo je stanje kod nas? Šta reći za trenere koji treniraju u renomiranim klubovima, koji su željni slave i u trci za njom melju mlade igrače koji su još u razvoju? Dali iko vrši kontrolu nad njima ili su im date odrešene ruke? Bruka šta se dešava. Svaka čast svim trenerima koji vode računa o našoj deci i kod kojih je svaki trening doziran prema uzrastu i potrebama mladih igrača, i koji imaju dušu.
Kada govorimo u uništavanju mladih igrača kakvo je stanje kod nas? Šta reći za trenere koji treniraju u renomiranim klubovima, koji su željni slave i u trci za njom melju mlade igrače koji su još u razvoju? Dali iko vrši kontrolu nad njima ili su im date odrešene ruke? Bruka šta se dešava. Svaka čast svim trenerima koji vode računa o našoj deci i kod kojih je svaki trening doziran prema uzrastu i potrebama mladih igrača, i koji imaju dušu.
Quote from Milan Petrović on 9. septembra 2020., 23:52Da li neko zna kada se igraju kvalifikacije za juniorsku i kadetsku ligu, i gde se igraju
Da li neko zna kada se igraju kvalifikacije za juniorsku i kadetsku ligu, i gde se igraju
Quote from Milan Petrović on 11. septembra 2020., 12:17da li neko zna kada se igraju kvalifikacioni turniri za juniore i kadete, i ko je sve domaćin tih turnira
da li neko zna kada se igraju kvalifikacioni turniri za juniore i kadete, i ko je sve domaćin tih turnira
Quote from Milan Petrović on 11. septembra 2020., 12:19kada su kvalifikacioni turniri za juniorsku i kadetsku ligu srbije i ko su domaćini?
kada su kvalifikacioni turniri za juniorsku i kadetsku ligu srbije i ko su domaćini?